Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Voorraadbeheer in je webshop

Voorraadbeheer webshops

Als je net met je webshop begint, is het nog mogelijk om de bestellingen en voorraden handmatig bij te houden. Maar wanneer de bestellingen oplopen en de producten de webshop uitvliegen, is het efficiënter om een systeem in te schakelen voor het voorraadbeheer. Dit kan aan de hand van een webshop koppeling.

Hoe werkt een voorraadbeheersysteem?

Een voorraadbeheersysteem zorgt ervoor dat alle processen die onderdeel zijn van aan- en verkoop van goederen onder controle worden gehouden. De systemen werken alle data waardoor jij als webshopbeheerder precies weet waar je aantoe bent.

Verkoopbeheer

Bij veel systemen zie je dat niet alleen de voorraad wordt bijgehouden maar dat er ook een CRM systeem aangekoppeld kan worden. De software beheert persoonlijke gegevens en klantgegevens waardoor je een uitgebreide database opbouwt. Deze kun je gebruiken voor e-mail marketing.

Exact online: jouw voorraadbeheersysteem

Een voorraadbeheersysteem waar je voor kunt kiezen is Exact online. Dit systeem is onder andere geschikt voor E-commerce, technische groothandels. industriële groothandels en consumentengoederen.

Het systeem zorgt ervoor dat je voorraadbeheer wordt gedigitaliseerd zodat je kantoor, verkoop, magazijn en de keten allen in één systeem zijn verwerkt. 

Je kunt de software uitbreiden met meer dan 370 add-ons waaronder bankkoppelingen, E-commerce en HR. 

De voordelen van een voorraadbeheersysteem

  • Minimaliseer voorraadverschillen
  • Geen nee verkopen
  • Inzicht in de voorraden
  • Rapportages van de resultaten
  • Koppelingen van verschillende add-ons

Comercia: jouw specialist op het gebied van webshop koppelingen

Wil je een webshop beginnen? En ben je op zoek naar informatie over voorraadbeheer? Laat je dan informeren door één van de experts van Comercia. Wij kunnen je verder helpen met het maken van op maat gemaakte webshop koppelingen. 

Neem contact met ons op