Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Modieuze OpenCart webshop voor Huisman Schoenmode

Modieuze OpenCart webshop Huisman SchoenmodeHuisman Schoenmode is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat en een begrip is nop het gebied van heren-, dames- en kinderschoenen. Eind mei 2013 is de OpenCart webshop van Huisman Schoenmode gelanceerd. Belangrijke speerpunten bij dit project waren:

  • Functioneel overzichtelijke maar modieuze uitstraling
  • Persoonlijk advies ook in de webshop mogelijk maken
  • Betrouwbare voorraad informatie door koppeling voorraadsysteem

Modieuze Uitstraling
Er is voor Huisman Schoenmode een overzichtelijk en modieus grafisch ontwerp ontwikkeld. Het is belangrijk dat de sfeer die de webshop uitstraalt enerzijds past bij de branding van Huisman Schoenmode en anderzijds bij de doelgroep van de webshop.

opencart-webshop-huismanschoenmode-stijladviesPersoonlijk advies in webshop
Omdat Huisman Schoenmode bekend staat om persoonlijke aanpak en goede adviezen is hier in de webshop ook een mogelijkheid voor gerealiseerd. Het is voor bezoekers van de webshop mogelijk om een foto te uploaden van de outfit waarbij passende schoenen gezocht worden. Deze informatie komt terecht bij één van stijladviseurs van Huisman Schoenmode, die vervolgens binnen zeer korte termijn een reactie stuurt waarin de bijpassende schoenen worden doorgegeven.


Snel het gewenste product kunnen vinden met productfilters

Ook zijn er productfilters geïntegreerd in de webshop van Huisman Schoenmode. Hierdoor is het voor de bezoeker zeer eenvoudig om te filteren op maat, kleur, materiaal en merk.

Koppeling OpenCart met StoreInfo (SRS) voorraadsysteem
Om altijd 100% duidelijkheid te hebben over de voorraadstatus van een product is er een koppeling met het voorraadsysteem van Huisman Schoenmode gemaakt. Zodoende grijpt een klant in de webshop nooit mis. Het voorraadsysteem registreert zowel mutaties vanuit de kassa’s in de winkel als in de webshop.

Overige highlights

  • Onepage checkout
  • Koppeling Mailchimp
  • Koppeling iDeal via Sisow
  • Mogelijkheid producten te delen op sociale netwerken
  • Maattabel pagina
  • Merken pagina’s

Screenshots
Modieuze OpenCart webshop Huisman Schoenmodeopencart-webshop-huismanschoenmode-productoverzichtpaginaopencart-webshop-huismanschoenmode-productpaginaopencart-webshop-huismanschoenmode-stijladvies

 

 

 

 

 

 

 

 


Ook behoefte aan een succesvolle webshop?

Maak een (telefonische) afspraak om voor een eerste kennismaking. Wij zijn benieuwd naar uw uitdagingen en ambities! 


Project details

Klant
Huisman Schoenmode

Werkzaamheden
Templating
Technische realisatie

Link naar webshop
Visit Site