Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Comercia: onderdeel van webdesign bureau De Webmakers

Overname Comercia door De Webmakers

De Webmakers hebben op 19 oktober 2020 Comercia overgenomen van Hosting on Demand. Met deze overname willen wij de service en het product voor de Comercia klanten verbeteren.

De overname

Met de overname van Comercia blijft Comercia bestaan. De website blijft actief, de diensten zullen echter uitgevoerd worden door De Webmakers. Je kunt als klanten rekenen op dezelfde diensten, met een verbeterd serviceniveau.

Wie zijn De Webmakers?

De Webmakers is een full-service webdesign bureau gevestigd in Gorinchem. Naast webshops, zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van webdesign, hosting, online marketing en app-ontwikkeling. 

Door de jaren heen hebben wij al ruim 600 projecten mogen uitvoeren voor ruim 500 klanten. De klanten variëren van restaurant-eigenaren tot aan evenementenbureaus en van tuinontwerpers tot aan aannemers: met de ervaring van onze webmakers kunnen wij bedrijven uit alle branches voorzien van een passende website of webshop.

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een beeld te krijgen van ons werk. 

Webshops: na overname een verbeterd product met een hoog service niveau

Met de overname van Comercia willen wij ons draagvlak op het gebied van webshops vergroten. De Webmakers zijn OpenCart specialist en hebben al vele OpenCart webshops mogen opleveren. 

Daarnaast is ons uitgangspunt vooral dat we de service voor de huidige Comercia klanten willen verbeteren. De klanten van Comercia kunnen rekenen op het volgende:

  • Een hoog serviceniveau: Eén van de kenmerken van De Webmakers is ons hoge serviceniveau. Onze klanten kunnen ons tijdens kantoortijden bereiken en worden te woord gestaan door onze webmakers. De lijnen zijn kort, waardoor problemen op korte termijn kunnen worden opgelost.
  • Een verbeterd product: Met onze kennis op het gebied van Webshops kunnen wij de huidige producten verbeteren. 
  • Eén partij voor jouw webshop: De Webmakers kunnen naast het bouwen van de webshop ook de hosting, domeinnaamregistratie en online marketing uit handen nemen. Zo heb je één contactpersoon voor jouw webshop.
  • Een prettige samenwerking: Wij gaan voor een prettige samenwerking, en we hopen jullie ook! 

Vragen of opmerkingen?

We snappen dat deze overname misschien zorgt voor onduidelijkheden of vragen. Daarom kun je te allen tijde contact opnemen met De Webmakers om deze aan ons voor te leggen. 

De Webmakers hopen op een prettige samenwerking!

Neem contact op