Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Over ons

E-commerce en Opencart Specialist

Wat ons kenmerkt is de gemeenschappelijke passie voor scorende webshops. We zijn nieuwsgierig, betrokken en proactief. Op dit moment bestaat ons team uit zeven specialisten. We hebben dus korte lijnen en kunnen snel schakelen. Comercia jouw E-commerce en Opencart Specialist.

Scorende webshops

Wij zijn pas tevreden als een webshop scoort. Om dit te bereiken hanteren wij een proactieve aanpak waarbij wij ons opstellen als E-commerce en Opencart Specialist. Veel internet bedrijven houden zich enkel bezig met het bouwen van webshops, maar wij verzorgen zowel de bouw als de optimalisatie en online marketing. Een goede webwinkel(ier) is in staat om in te spelen op feedback van haar klanten en op trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Onze klanten hebben over het algemeen geen team dat zich bezig houdt met de optimalisatie van de webshops. Wij vangen deze cruciale rol graag op.

Onze werkwijze

Wij hanteren een eenvoudige maar krachtige werkwijze als het gaat om de realisatie van webshops. Heldere en begrijpelijke communicatie speelt hierbij een belangrijke rol omdat onze klanten zich over het algemeen niet bezig houden met de technisch inhoudelijke zaken van een webshops. Grofweg zijn de volgende fasen te onderscheiden:

 1. Inventarisatie fase (doelgroep / strategie)
 2. Concept / design fase (uitstraling / gebruiksvriendelijkheid)
 3. Technische fase (bouw)
 4. Opleverfase (livegang)
 5. Nazorg (optimalisatie / support)
 6. Daarnaast bieden we ook Online Marketing diensten.

OpenCart

opencart-partner-comerciaAl enkele jaren maken wij voornamelijk gebruik van OpenCart als solide basis voor de webshops van onze klanten. In 2012 zijn wij benoemd tot OpenCart Partner Nederland. Dit houdt in dat wij zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit die wij leveren als het gaat om OpenCart webshops. Wij zijn erg trots op deze waardering en dragen graag een steentje bij aan de verdere ontwikkeling van OpenCart binnen Nederland en België. Het is onze missie om OpenCart verder op de kaart te zetten en duidelijk te maken dat OpenCart een volwaardig alternatief is voor pakketten als Magento en Prestashop.

Bekijk ons portfolio op comercia.nl/portfolio

Wil je ook een scorende webwinkel?

  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Uw naam (*)

  Emailadres (*)

  Telefoonnummer

  Bericht (*)

  Vink aan: