Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

OpenCart specialist

opencart specialistOp zoek naar een ervaren en betrouwbare OpenCart specialist? Onze OpenCart specialisten helpen je graag. Wij bouwen sinds jaar en dag bij al onze webshops op basis van OpenCart.

Wat is OpenCart?

OpenCart is een Content Management Systeem voor E-commerce. OpenCart wordt omschreven als uitermate geschikt voor de startende ondernemer. Wij zijn van mening dat iedere online retailer groot of klein gemak zal ervaren met OpenCart. Zeer gebruiksvriendelijk en veelzijdig.

Opencart heeft de mogelijkheid om meer talen en geldeenheden toe te voegen. De ondernemer is dus niet meer fysiek gebonden aan locatie. Daarnaast zijn er verschillende templates, extensies en koppelingen beschikbaar deze resulteren in nog meer gemak en efficiëntie.

E-commerce & OpenCart Specialist

Comercia ontwikkelt jouw OpenCart webshop naar wens. Van eenvoudige webshop tot wat uitgebreider met OpenCart. Naast het bouwen van een nieuwe OpenCart webshop, kunnen wij ook jouw huidige OpenCart webshop onderhouden of een webshop met een ander CMS overzetten naar OpenCart.

Wij hebben naast ervaring met het ontwikkelen van een webshop ook ervaring met het runnen van een webshop. Comercia is E-commerce specialist en kijkt verder dan het ontwikkelen. Het optimaliseren van onder andere User Experience, genereren van meer conversies, bij Comercia hebben ze alles onder 1 dak.

Comercia is onder andere partner van OpenCart.

Voorbeelden van OpenCart webshops

In ons portfolio kun je meerdere projecten van ons inzien. Webwinkel Voordeelmatrasssen

 

Neem contact op!

  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Uw naam (*)

  Emailadres (*)

  Telefoonnummer

  Bericht (*)

  Vink aan: