Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Comercia realiseert Billink Achteraf betaalmodule voor OpenCart

OpenCart betaalmodule van BillinkOpenCart betaalmodule van Billink

Steeds meer webwinkeliers bieden consumenten de mogelijkheid om achteraf te betalen in hun webshop. Dit is mede ingegeven door het feit dat een groot deel van de Nederlandse consumenten het liefst pas betaalt op het moment dat het product is ontvangen. Het wekt extra vertrouwen en het genereert een laagdrempelige manier van afrekenen. Dit resulteert in de praktijk vaak tot conversie verhoging en omzetstijging.

Billink is een toonaangevende partij op de Nederlandse markt die achteraf betalen mogelijk maakt en daarbij het risico op wanbetaling op zich neemt. Billink heeft Comercia geselecteerd als partner voor de realisatie van de achteraf betaalmodule voor OpenCart. De nieuwe OpenCart betaalmodule van Billink is vanaf nu beschikbaar. Voor webwinkeliers met een OpenCart webshop is het vanaf nu dus mogelijk om achteraf betalen via Billink mogelijk te maken binnen hun webshop.

De Billink betaalmodule is geschikt voor alle 1.5+ versies van OpenCart. Na de aanmeldprocedure bij Billink krijgt u de optie om zelf de module te installeren of gebruik te maken van de implementatieservice. Deze implementatieservice wordt ook door Comercia verzorgd.

Ook Billink Achteraf betalen in uw OpenCart webshop beschikbaar maken? Bel ons op 0183-762030 of maak gebruik van ons contactformulier.