Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Koppeling OpenCart met Storeinfo (SRS)

Maak je gebruik van de winkelautomatisering software StoreInfo van SRS? Wij hebben een koppeling gerealiseerd waarmee jouw OpenCart webshop gekoppeld kan worden aan StoreInfo. De koppeling tussen OpenCart en StoreInfo zorgt ervoor dat jouw klanten nooit misgrijpen. Vaak wordt StoreInfo gekoppeld aan kassasystemen in winkels. Deze kassasystemen zorgen ervoor dat bestellingen uit de winkel worden verwerkt in StoreInfo. De koppeling die wij aanbieden zorgt ervoor dat bestellingen uit de OpenCart webshop ook direct worden vastgelegd in StoreInfo.

Koppeling OpenCart met StoreInfo (SRS)De voorraad / beschikbaarheid controle vindt ook plaats bij het benaderen van een product in de webshop. Als het tot een bestelling komt, wordt de informatie van de bestelling naar StoreInfo gestuurd. In StoreInfo kan de bestelling worden afgehandeld. Ook in dit proces wordt de voorraad ge├╝pdatet, alleen dan de andere kant op. De webshop laat StoreInfo weten dat er een product uit de voorraad verkocht is, zodat bepaalde schoenen in de winkel niet meer verkocht moeten worden, omdat die voor een webshop klant zijn.

Iedere nacht draait de koppeling en zorgt er voor dat alle producten vanuit het StoreInfo systeem richting de OpenCart webshop gestuurd worden.

Wat doet de Koppeling OpenCart met Storeinfo?

De koppeling tussen OpenCart en StoreInfo synchroniseert automatisch gegevens tussen jouw OpenCart webshop en jouw StoreInfo winkelautomatisering software.

De koppeling bestaat uit:

  • Synchronisatie van bestellingen / voorraadmutaties vanuit de OpenCart webshop naar StoreInfo.
  • Controleert periodiek mutaties vanuit bijvoorbeeld kassasystemen zodat de voorraad altijd klopt en jouw klant dus niet misgrijpt.
  • Mogelijkheid voor het voeren van artikelopties als kleuren, afmetingen en maten.

Hoe werkt de koppeling met Storeinfo (SRS)?

De installatie & implementatie van de koppeling wordt door ons uitgevoerd. De koppeling kent een aantal variabelen waarvoor we input van jouw kant nodig hebben. Denk daarbij aan unieke gegevens van jouw StoreInfo account. De standaard implementatie kost gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Dit is inclusief een zorgvuldige inventarisatie, installatie, testen en nazorg.

Specifieke wensen Koppeling OpenCart met Storeinfo?

We kunnen de koppeling daarnaast aanpassen naar jouw specifieke wensen. Afhankelijk van deze wensen kan het zo zijn dat de implementatie langer duurt. De koppeling is modulair opgebouwd zodat deze handig uitgebreid kan worden. Deze uitbreidingen worden apart aangeboden, zodat je weet waar je aan toe bent.

Ik wil graag meer weten over deze koppeling

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0183664535. Wij vertellen je graag meer over de koppeling tussen OpenCart en StoreInfo winkelautomatisering.