Go to Top

Koppeling Opencart met Sendcloud

Maak je gebruik van de Europa’s nummer 1 verzendtool voor webshops ?

sendcloud logo partnerHet verzendproces van je webshop optimaliseren? Met SendCloud kun je in 6 eenvoudige stappen het logistieke proces van jouw shop aanpakken. Ga aan de slag met het printen van verzendlabels, het verwerken en verzenden van pakketten.

Snellere en efficiëntere orderverwerking met SendCloud. Alle binnengekomen orders worden automatisch getoond in één verzendoverzicht. Zoek orders, bekijk de status, bewerk orders en print labels.

Hoe werkt de OpenCart koppeling met Sendcloud?

Deze module is geen verzendmethode. De module zorg voor het overbrengen van de orders naar de Sendcloud interface. De nieuwste versies zijn ook voorzien van een locatie picker.

Waar kan ik de software downloaden?

De plugin is te downloaden in de Opencart marketplace: Download Link

Meer informatie en support:

Voor meer informatie zie https://www.sendcloud.nl voor meer informatie en vragen kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vink aan:

Waar kan ik met aanmelden bij Sendcloud:

Volg deze LINK

FAQ:

  • Q: Waarom is de comercia_util.xml file leeg ?
  • A: In vorige versies werd de comercia.xml gebruikt. In de nieuwe versie niet meer. We willen zeker weten dat er geen oude file met inhoud staat en daarom overschijven we de file dus met een file welke leeg is. Dus geen probleem als er een melding over deze xml file komen. Deze heeft in dit geval geen nut en mag dus ook verwijderd worden uit Sendcloud 1.3+ installaties. Voor lagere releases is deze file wel in gebruik!

 

  • Q: Is er ook een OCmod versie van deze module beschikbaar?
  • A: De module is alleen beschikbaar als vQmod variant. Zorg dus dat vQmod geinstaleerd is!