Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Koppeling OpenCart met Exact Online

certified app comercia opencartDe gloednieuwe OpenCart koppeling met Exact Online automatiseert levert je direct voordeel op! De koppeling zorgt er namelijk voor dat gegevens automatisch worden uitgewisseld tussen OpenCart en Exact Online en vice versa. Na een uitgebreide fase van testen en feedback van een aantal ‘pilot’ klanten is deze koppeling voor iedereen beschikbaar.

Wat doet de koppeling met Exact?

De koppeling bespaart jou direct tijd omdat handmatige werkzaamheden m.b.t. de invoer van webshop data in jouw Exact Online boeking volledig geautomatiseerd worden. De koppeling is gebouwd op de nieuwste technieken en afhankelijk van jouw abonnement bij Exact Online zijn de volgende mogelijkheden beschikbaar:

Hoe werkt de koppeling met Exact?

Je kunt de koppeling direct aanschaffen via de buttons in de bovenstaande tabel. Zorg ervoor dat je kiest voor het Exact Online abonnement dat je afneemt en wilt gebruiken voor de koppeling met OpenCart. Zodra de aanvraag is verwerkt nemen wij contact met je op om de implementatie in te plannen.

Wat zijn de kosten van de koppeling met Exact?

De kosten voor de koppeling tussen OpenCart en Exact Online bestaat primair uit twee delen. Je betaalt een vast bedrag voor de installatie en een maandbedrag de koppeling zelf. De minimale looptijd is één jaar en daarna kan het product maandelijks worden opgezegd.

Specifieke wensen?

Ondanks dat de koppeling de belangrijkste processen ondersteunt kan het zijn dat je specifieke wensen hebt. Met 10 jaar ervaring en onze expertise in webshop koppelingen kunnen wij je verder helpen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag.

Comercia is officieel OpenCart partner van Exact Online

De koppeling is tot stand gekomen in samenwerking met Exact Online. Na de beoordeling van de koppeling door Exact Online zijn wij benoemd tot officieel partner van Exact.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de koppeling tussen OpenCart en Exact Online? Neem contact met ons op via de contactpagina of op telefoonnummer 0183-664535.