Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Webshop bouw

OpenCart Website bouw

Een webshop kan heel goed vindbaar zijn, een geweldig aansprekend grafisch ontwerp hebben maar als het technisch niet functioneert is het nog steeds geen succesverhaal. Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in OpenCart Website bouw. OpenCart is een webwinkel systeem gebaseerd op Open Source software.

Een goede technische fase is essentieel voor de ontwikkeling en toekomst van de webshop. Indien de webshop ‘online’ gaat is het van essentieel belang dat de klanten makkelijk en veilig kunnen bestellen en dat dit technisch allemaal correct werkt. Voor in de toekomst is het essentieel dat de basis technisch goed is opgebouwd zodat uitbreidingen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Waarom OpenCart in tegenstelling tot bijvoorbeeld Magento? In “OpenCart vs. Magento” leggen we het een en ander uit. Daarnaast kunt u hier een demoshop bekijken. Comercia is OpenCart en E-commerce specialist. Naast OpenCart website bouw is er ook hosting mogelijk, optimalisatie en andere gerelateerde E-commerce diensten zoals Online Marketing.

Geinteresseerd geraakt?

  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Uw naam (*)

  Emailadres (*)

  Telefoonnummer

  Bericht (*)

  Vink aan: