Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

OpenCart Hosting

webshop hostingSnelle en betrouwbare webshop hosting is een absolute must-have. Zowel om de bezoekers van de webshop een soepele ervaring te bieden als de vindbaarheid via zoekmachines optimaal te houden, OpenCart Hosting.

Webshop hosting geoptimaliseerd voor OpenCart

Als OpenCart specialist bieden wij webshop hosting de helemaal is geoptimaliseerd voor OpenCart webshops. Wij bieden zowel shared OpenCart hosting als dedicated OpenCart hosting. Er worden automatisch back-ups gemaakt bij alle hostingpakketten. Ook wordt er bij een dedicated OpenCart hosting pakket standaard een development omgeving voor jouw webshop gemaakt. Dus ben je niet tevreden over de snelheid van jouw OpenCart webshop, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw OpenCart webshop een optimale hosting snelheid krijgt. Wil je weten wat de snelheid van jouw webshop momenteel is? Klik hier.

Waarom OpenCart hosting?

Onze OpenCart webshop hosting is ontstaan vanuit de behoefte van onze klanten. In het verleden hielden we ons alleen bezig met de ontwikkeling van de OpenCart webshops en werd de hosting door externe partijen verzorgd. De ervaringen waren wisselend. Omdat iedere hostingpartij zijn eigen voorkeuren en instellingen heeft kan er een groot verschil zijn kwaliteit. Om onze klanten een optimale snelheid te bieden zijn we een paar jaar geleden gestart met OpenCart hosting. Het voordeel is nu ook dat wij makkelijker aanpassingen kunnen doorvoeren en sneller kunnen ingrijpen op escalaties. Inmiddels verzorgen we de hosting van honderden OpenCart webshops!

Eenvoudig overstappen naar onze OpenCart hosting?

Wij kunnen jouw OpenCart webshop in een handomdraai overzetten naar onze OpenCart hosting. Graag doen wij eerst een inventarisatie naar de technische staat van jouw OpenCart webshop. Als gebruik wenst te maken van onze OpenCart hosting dan kun je via het contactformulier de benodigde gegevens aanleveren. Graag ontvangen wij de FTP-, MySQL en OpenCart toegangsgegevens. Heb je niet alle gegevens beschikbaar dan is dit geen probleem. We vinden ongetwijfeld een oplossing!

Meer weten over OpenCart hosting?