Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Social Media Marketing

Social Media MarketingWat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing is onderdeel van Online Marketing. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Anno 2017 zijn Social Media-kanalen niet meer weg te denken, zeker met de komst van de smartphone. Tegenwoordig heeft het een bepaalde plek in het leven van veel mensen ingenomen en vrijwel elke doelgroep is wel ergens online te vinden.

Social Media-kanalen kunnen uitstekend ingezet worden om een groot deel van jouw doelgroep te bereiken. Loyaliteit, klanttevredenheid en het creëren van een merkvoorkeur zijn doelen die bedrijven proberen na te streven door content te plaatsen op Social Media-kanalen.

Social Media kan een organisatie veel goeds opleveren. Het verkeerd inzetten van Social Media kan echter ook schadelijk zijn voor een organisatie.

Social Media Marketing Abonnement

Comercia kan jou helpen bij het toepassen van jouw Social Media-marketingstrategie. Je kunt een abonnement afsluiten waarin onze Online Marketeer een aantal uren per maand reserveert voor jouw te bepalen kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, etc. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige advies te krijgen op basis van concurrentie en doelgroep. Neem je een Social Media abonnement bij ons af? Wij rapporteren over de e-mailcampagnes via onze standaard rapportage die je online kunt inzien of periodiek per e-mail als PDF kunt ontvangen.

Bekijk al onze Online Marketing diensten.