Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO Search Engine Optimization

Wat is Search Engine Optimization (SEO)?

Letterlijk vertaald betekent Search Engine Optimization (SEO) “zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie omvat een aantal activiteiten dat wordt verricht om hoger te scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine, bijvoorbeeld in die van Google. Deze resultaten noemen we organische zoekresultaten. et is ook mogelijk om in de zoekresultaten te komen op basis van advertenties (betaalde zoekresultaten). Lees hierover meer bij Search Engine Advertising.  

De zoekmachine leest jouw website op basis van verschillende factoren zoals techniek, content, populariteit en betrouwbaarheid. Na deze lezing wordt jouw positie bepaald. Het doel is om op de eerste pagina te komen of zelfs bovenaan. Op welke positie men eindigt ligt aan de hoeveelheid concurrentie, en in hoeverre zij hun SEO hebben toegepast. De zoekmachine blijft jouw website in de gaten houden. SEO is een constant proces. 

SEO Abonnement

Comercia kan jou helpen bij het optimaliseren van alle aspecten die invloed hebben op de vindbaarheid van jouw website. Je kunt een abonnement afsluiten waarin onze Online Marketeer een aantal uren per maand reserveert voor jouw website. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige diepte scan met bevindingen en onderbouwing te laten opstellen. Neem je een SEO abonnement bij ons af? Wij rapporteren over de e-mailcampagnes via onze standaard rapportage die je online kunt inzien of periodiek per e-mail als PDF kunt ontvangen.

Bekijk al onze Online Marketing diensten.