Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Online Marketing

Comercia is jouw meedenkende partner die kritisch durft te zijn en gespecialiseerd is in het ontwikkelen van scorende webwinkels. Wij helpen webwinkeliers niet alleen met het bouwen en bedenken maar ook het verbeteren en optimaliseren van webwinkels. Daar hoort natuurlijk ook Online Marketing bij!

Wat is Online Marketing?

Online Marketing zijn marketingactiviteiten die online worden uitgevoerd om een organisatie op Internet beter te laten scoren. Vaak staat de website of webwinkel hierbij centraal. Als ondernemer wil je zoveel mogelijk verkeer naar jouw website met de hoop dat dit verkeer resulteert in sales.

Online Marketing wordt ook wel internetmarketing of webmarketing genoemd. In een Online Marketingplan komen factoren als zoekmachines, social media en e-mail regelmatig terug. Online Marketing is constant in beweging. Een belangrijke speler binnen Online Marketing is Google. Google is al jaren marktleider en is niet meer weg te denken uit het dagelijks patroon van de consument.

SEO, SEA, Social en Content zijn online marketing begrippen. Niet iedereen is volledig op de hoogte van deze begrippen, maar in de praktijk beïnvloeden ze elkaar enorm. Een betere SEO draagt zorg voor goedkopere Adwords-campagnes. Goede campagnes zorgen voor meer traffic en omzet. Content, al dan niet extern, versterkt je SEO ranking en zo grijpen ze allemaal in op datgene waar het om draait: hogere conversie en meer omzet.

Online Marketing Advies

Onze Online Marketing diensten:

Comercia werkt doorgaans met abonnementen. Zo betaal je maandelijks een vast bedrag en daarvoor worden bepaalden werkzaamheden verricht.

Waarom Comercia?

  • Comercia is gespecialiseerd in E-commerce.
  • Persoonlijk, transparant, vakbekwaam en wanneer nodig in begrijpbare taal uitgelegd.
  • Naast Online Marketing hebben wij ook technische kennis in huis, alles onder één dak!
  • Past een van de pakketten niet bij jouw wensen, maatwerk is zeker mogelijk.
  • Wij rapporteren via onze standaard rapportage die je online kunt inzien of periodiek per e-mail als PDF kunt ontvangen.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar hoe jouw website nu scoort? Neem dan contact op via het contactformulier of mail direct naar onze Online Marketing specialist.