Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

Betaalmogelijkheden toevoegen aan een webshop

betaalmogelijkheden webshop

Als webshop eigenaar wil je natuurlijk zoveel mogelijk gemak bieden voor jouw potentiële klanten. Dit doe je niet alleen door een gebruiksvriendelijk design of het schrijven van teksten waar de gebruikers écht iets aan hebben, maar ook door het bieden van extra betaalmogelijkheden.

Betaalmogelijkheden in een webshop

Welke betaalmogelijkheden je aanbiedt in je webshop is volledig aan jou. Een veel gebruikt betaalmiddel in Nederland is bijvoorbeeld iDEAL. Hiermee kun je met elke Nederlandse bank direct je bestelling afrekenen. 

Ook creditcard is altijd goed vertegenwoordigd met Visa en Mastercard. 

Achteraf betalen

De mogelijkheid om achteraf te betalen wordt steeds populairder. Op deze manier kun je eerst bekijken of de bestelling je bevalt voordat je betaalt. Zo kun je eerst artikelen terugsturen en hoef je dus niet te betalen voor producten die je niet houdt. 

Als je deze mogelijkheid wilt aanbieden voor jouw klanten, kun je gebruik maken van Klarna of Afterpay. Beiden zorgen ervoor dat je klanten achteraf kunnen betalen.

Hoe voeg ik extra betaalmiddelen toe aan mijn webshop?

Extra’s toevoegen aan je webshop doe je aan de hand van webshop koppelingen. Op deze manier kun je extra functionaliteiten voor je klanten én voor jezelf toevoegen. Dus niet alleen betaalmiddelen maar bijvoorbeeld ook boekhoudpakketten of voorraadbeheer. 

De koppeling waar je extra betaalmiddelen mee toe kunt voegen is Mollie. Denk hierbij aan Visa, IDeal, Klarna, MasterCard, American Express en Apple Pay. Het zorgt voor veel gemak want met slechts één koppeling heb je toegang tot veel betaalmogelijkheden. 

Webshop koppelingen door Comercia

Comercia is expert op het gebied van OpenCart én het faciliteren van webshop koppelingen. Wij zorgen ervoor dat je extra functionaliteiten kan toevoegen aan je webshop waardoor jij meer gemak kunt bieden aan je klanten. Neem contact met ons op door te bellen naar 0183-664535 of te mailen naar info@dewebmakers.nl

Meer weten over webshop koppelingen