Go to Top
Per 19 oktober 2020 is Comercia onderdeel van De Webmakers, voor meer informatie klik hier.

AfterPay doet een beveiligingsupdate na datalek

Afterpay

AfterPay heeft een beveiligingsupdate doorgevoerd na een eerder datalek. Dit moet ervoor zorgen dat er geen spookfacturen meer worden gestuurd en gegevens niet misbruikt worden. Hierdoor kunnen consumenten weer veilig gebruik maken van de toepassing. 

De beveiligingsupdate

Om te zorgen voor een betere beveiliging voert AfterPay een betere gebruikersverificatie in. Ze testen met verschillende systemen waarbij bijvoorbeeld wordt gecontroleerd op namen die worden opgegeven.

Wat is AfterPay?

AfterPay levert een online betaalmiddel aan Nederlandse webshops waarbij je eerst je bestelling ontvangt voordat er betaald wordt. De diensten zijn te vergelijken met Klarna en Billink. 

Het gemak van dit betaalmiddel is dat je niet eerst hoeft te betalen voordat je de bestelling ontvangt. Hierdoor krijg je eerst de mogelijkheid om te kijken of de bestelde producten bevallen voordat er betaald wordt. 

AfterPay koppeling

Een AfterPay koppeling wordt vaak gebruikt. Op deze manier kunnen consumenten achteraf betalen, wat zorgt voor meer gemak. Je kunt bijvoorbeeld je bestelling retourneren zonder dat je daar eerst voor betaald hebt. Er wordt dus pas betaald als de consument tevreden is met de aankoop.

Toenemende populariteit voor achteraf betalen

Tegenwoordig is achteraf betalen één van de vaste mogelijkheden bij grote webshops. Ook kleinere webshops maken er regelmatig gebruik van. Het marktaandeel van Afterpay is sterk toegenomen door de jaren heen, met bijvoorbeeld een stijging van 25% in 2018

Uitbreiden van je webshop

Een webshop uitbreiden met meer gemak en functionaliteiten voor jezelf én de consumenten? Dat kan met webshopkoppelingen. AfterPay is hier een voorbeeld van. Jouw webshop uitbreiden? Neem dan eens een kijkje bij onze webshopkoppelingen.

Comercia: OpenCart specialist

Comercia is OpenCart specialist én gespecialiseerd in webshopkoppelingen. Onze experts helpen je graag verder met het uitbreiden van je webshop met extra functionaliteiten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op